26 Şubat 2014 Çarşamba

Markanız için bir video hayal edin, gerçek olsun!

Televizyon reklamlarının önüne geçen sosyal medya tanıtımları her geçen gün daha da önem kazanıyor. Artık şirketler televizyon reklamları için slot satın almaktansa sosyal medya reklamlarına ağırlık veriyor bile diyebiliriz. Görüntü kalitesi yüksek, etkileyici, paylaşıma yönelik videolar sosyal medyada paylaşım ve beğenme rekorları kırıyor. Böylece televizyon kanalında on saniyelik reklam için dolu para harcamadan, milyonlara ulaşılmış oluyor.

Amerika'da, sadece kurumsal video çeken şirketler tarafından yapılan "Corporate Video" işi, Türkiye'de de sosyal medyanın gücü nedeniyle önem kazanmaya başlıyor. Türkiye'de kurumsal video alanında etkileyici ve yüksek görüntü kalitesi ile ilgi çekici videolar yapan Vid-Corp Corporate Video sadece şirketlere ve markalara özel "tailor-made" videolar hazırlıyor. Tam anlamıyla kurumsal video alanında uzman olan
Vid-Corp, web sitesi videoları, fuarlara katılan şirketlerin fuar aktivitelerini gösteren videolar, şirket/marka tanıtım, etkinlik, eğitim videoları çekiyor. İsteğe göre sadece animasyon filmler de hazırlayabiliyor. Ayrıca isterseniz size özel müzik bile yapılıyor şirket tarafından.

Şirket ve markalara fotoğraf hizmeti de veren Vid-Corp, aynı zamanda sosyal medyanın gücünü de en etkili şekilde kullanıyor. Şirket/marka için hazırladığı filmi kendi sosyal medya sitelerinde promote edip şirketin kendini çok daha fazla kişiye duyurmasını sağlıyor. Ayrıca proje sırasında şirkete özel imajlar hazırlayıp bunları sosyal medyada paylaşarak promotinge çok önceden başlamış oluyor. Her zaman ilgi çekici olan kamera arkası fotoğraflar ise o videonun nasıl çekildiğine dair bilgi vermesi açısından ilgi çekiyor.

Şirket ve markalar bu filmleri kendi web sitelerinde, sosyal medya hesaplarında, müşteri ziyaretlerinde, basın toplantılarında, fuarlarda vb. kısaca istedikleri alanlarda kullanabiliyorlar. Etkileyici, kaliteli, size özel, farklı şirket/marka videolarınız için Vid-Corp Corporate Video'ya ulaşabilirsiniz.
www.vid-corp.com





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder